Creatief atelier in Hardenberg
                       

Schilderen op hout enof canvas

In ons atelier kunt u ook schilderen op canvas en (steiger)hout. Teken- enof schildertalent is niet nodig. 
Wij leren u diverse tips en trics. U leert onder meer hoe u kunt blenden om schaduw aan te brengen en highlighten om lichtinval te accentueren, welk penseel u het beste voor welke techniek kunt gebruiken, welke verfsoort het beste is bij welke techniek en het gebruik van diverse mediums enz . U leert hoe u eenvoudig en patroon overzet op hout of canvas. Onze creaties zijn vaak met een knipoog. De bekende Dikke Dames schilderijen zijn daar een voorbeeld van.
Er zijn heel veel patronen aanwezig (ook ons eigen ontwerp) met diverse onderwerpen zoals natuur, stripfiguren, dikke dames, sneeuwmannen, dieren maar ook abstract enz. Ook kunt u gebruik maken van stencils en stempels om uw werk eventueel een extra dimensie te geven.
In ons atelier werken we uitsluitend verven van gerenommeerde merken, zoals Americana, Jo Sonja en Amsterdam allen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn verven met een hoge pigmentering, zijn kleurecht en blijven lang mooi. De verven zijn goed mengbaar, zodat een enorm kleur pallet kan worden aangeboden.

Kosten:
De materiaal kosten zijn afhankelijk van de gekozen ondergrond, zoals oud of nieuw steigerhout, canvas, MDF enz. Vooraf bespreken wij waarop u wilt schilderen en wat de kosten zijn. Onze canvassen zijn van uitstekende kwaliteit zodat uw kunstwerk mooi blijft en zijn dus niet van de action.
De duur van een schilderles is 2,5 - 3 uur. Meestal is dit voldoende. Is uw creatie nog niet af dan maken wij een nieuwe afspraak.
​Vanwege de sterk stijgende prijzen en de soms slechte beschikbaarheid van producten, is het moeilijk om vaste prijzen te vermelden. Heb je belangstelling voor een workshop dan maken wij aan de hand van je/jullie wensen een vrijblijvende prijsopgave.

De prijs is inclusief koffie/thee en wat lekkers. 


Voorbeelden schilderen op hout


voorbeelden hout canvas
voorbeelden hout canvas


Cursisten creaties: 

Onder andere steigerhouten panelen, broodplankje, tapas/hapjes planken en canvas. 

cursisten hout canvas
cursisten hout canvas
E-mailen
Bellen