Creatief atelier in Hardenberg
                       

Atelier en workshopinformatie


In ons knus en gezellig atelier aan huis geven wij creatieve workshops aan kleine groepen vanaf 2 personen tot 6 personen. Wij leggen alles stap voor stap uit, tekentalent is zeker niet nodig. Iedere deelnemer maakt onder onze deskundige begeleiding een mooie eigen unieke creatie ook als ze twee linkerhanden denken te hebben. 
Tussendoor serveren wij koffie en thee met wat lekkers.

De workshops worden bij voorkeur in de middag en avond gegeven maar in de ochtend is bespreekbaar. 


Voor een groep van maximaal 15 personen kunnen wij gebruik maken van een mooie locatie in de gemeente Hardenberg. Heeft u zelf een locatie met goede verlichting dan komen wij ook op locatie.
Wilt u een leuke dag met vrienden of familie, heeft u een bedrijf, organiseert u een vrijgezellenfeest, babyshower of jubileum? Wij verzorgen graag een creatieve activiteit. Wij staan u graag in raad en daad bij. Uiteraard zorgen wij voor voldoende extra hulp zodat iedereen een goede begeleiding krijgt.

Wij werken met de beste materialen. 


Bovenaan in de knoppenbalk hebben wij ons workshopaanbod verdeeld in technieken. 

In de beschrijving kunt u lezen wat u onder meer kunt maken en wij hebben een aantal foto's toegevoegd per techniek.


Wij werken niet met een vaste agenda. Vanaf 2 personen kan je een eigen datum en tijdstip naar keuze afspreken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact
In en rond de gemeente Hardenberg zijn heel veel campings, b en b's en bungalowparken. Bent u daar te gast, dan is het natuurlijk heel leuk om een creatieve workshop bij ons te volgen met uw gezelschap. Wij komen langs op locatie of u kunt bij ons in Hardenberg een leuke creatieve workshop volgen.

Daarnaast staan we in de regio Hardenberg (Noord-Oost Overijssel) regelmatig op fairs, boerenmarkten en beurzen, waaronder Crea Hardenberg in de Evenementenhal. Bekijk hier de agenda.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem gerust direct contact met ons op!E-mailen
Bellen