Creatief atelier in Hardenberg
                       

Mixed media

Een nieuwe trend die overgewaaid is uit Amerika. Bij mixed media werken we met zoveel mogelijk lagen. In ons atelier werken we op canvas, hout of speciaal mixed media papier. Stap voor stap bouwen de laagjes zich op. Met verschillende soorten papier, pasta's, sjablonen, afbeeldingen, verf, inkt, knoopjes, kant, band, vilt, touw....u leest het al. Een bonte mix van materialen, die ervoor zorgen dat u een prachtige creatie kunt maken. "Lekker kliederen voor een eindresultaat in uw eigen kleur en stijl."


Het aanbod van materialen in ons atelier is groot en gevarieerd. Wij hebben alleen al een collectie van meer dan 100 stencils en 100den servetten. Naast de professionele materialen maken we ook gebruik van materialen uit de kringloopwinkel. Goed voor het milieu en aantrekkelijk in prijs. Tijdens een mixed media workshop maakt u tevens kennis met de meerdere technieken die wij aanbieden in ons atelier.

Vanwege de stijgende prijzen en producten die niet altijd op voorraad zijn bij de groothandels en wij daardoor een alternatief product moeten kiezen, is het vermelden van prijzen op de site heel lastig. Heb je belangstelling voor een workshop dan bespreken wij de mogelijkheden, je wensen en aan de hand daarvan geven wij een vrijblijvende prijsopgave. 


De duur van een dagdeelworkshop is maximaal 3 uur. 

Uiteraard krijg je van ons koffie/thee en wat lekkers geserveerd. 


collage paginas bloemen
collage paginas bloemen
mm canvasjes 20
mm canvasjes 20
E-mailen
Bellen