Creatief atelier in Hardenberg
                       

Decoupage

Een eigentijds woord voor decoupage is ook wel "pimpen". Met behulp van deze techniek kunt u niet alleen nieuwe objecten een ander uiterlijk geven, maar ook oude voorwerpen: een leuk kastje van oma, de houten keukentrap of een sieradendoosje.
Naast Italiaans decoupage papier, maken we ook gebruik van servetten, platen, rice paper en afbeeldingen uit boeken of tijdschriften. De decoupage techniek kan, gebruik makend van de juiste lijm, toegepast worden op diverse ondergrond zoals hout, metaal, glas of steen.


Decoupage techniekles: in deze les leggen wij uit welke lijmsoort je het beste kunt gebruiken bij welk papier. Niet iedere lijm is geschikt voor iedere papiersoort.
Daarna ga je zelf aan de slag met servetten of papier en geven wij tips en trics voor het mooiste resultaat.
Daarna laten wij zien welke verftechnieken er allemaal mogelijk zijn om je creatie nog mooier te maken. Ook het werken met sjablonen en pasta is mogelijk.
Je kan zelf een voorwerp meenemen waarop je wilt gaan werken met papier of je kan kiezen uit ons ruime aanbod dozen, planken, canvassen, weckflessen enz.
Je kan kiezen uit onze enorme collectie servetten (100den verschillenden) en uit papier.
Wil je geen uitgebreide techniekuitleg maar gewoon lekker aan de slag gaan, dat kan natuurlijk ook. 


Een basis decoupage workshop duurt 2,5 uur en begint bij 24,50 euro, exclusief het te decoreren voorwerp. Afhankelijk van de afmeting van je basis en de hoeveelheid verf/structuurpasta wordt de prijs aangepast. Dit bespreken wij vooraf. 

decoupage collage
decoupage collage
E-mailen
Bellen